De Groene Wens

Hoveniersbedrijf

Bent u klant van ons bedrijf? Vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Dan kunt u deze hieronder invullen.
Anonieme reacties worden verwijderd.

Avatar
Vernieuwing schuur met aangebouwd prieel
's-Gravenpolder op 20 July 2019

Onze ingewikkelde wens werd door Arie en zijn zonen op geheel eigen, milieubewuste (groene) wijze een prachtige creatie! Dank voor het meedenken en behouden van onze ruime berging en het creëren van een lekker zitplekje!! 

Avatar
Terras aanleg.
Zaamslag op 06 July 2019

Wij zeer tevreden over de service van de Groene Wens.

 

Fam. de Mul Zaamslag.

Avatar
Prachtig nieuw terras en tuinhuis
Biervliet op 11 June 2019

Arie, Elian en Willem hebben echt vakwerk geleverd. Ze hebben een dijkwand vervangen met prachtige ruwe betonblokken, een nieuw kunststof terras aangelegd en een schuurtje vervangen.

Alles is met grote zorgvuldigheid en naar grote tevredenheid uitgevoerd. Een volgende klus gaat zeker weer naar hun toe.

Avatar
Voortuin
Terneuzen op 04 April 2019

Zeer vakkundig en mooi is onze voortuin aangelegd door Arie en zijn team. Met de nodige humor en goede sfeer hebben ze de klus snel gedaan. Op dag 1 is onze tuin leeggehaald en is er begonnen met het uitmeten en graven. Op dag 2 lag de bestrating en planten er in.  Ook de adviezen qua materiaal en beplanting was heel fijn, zeker als je er zelf totaal geen verstand van hebt. Dan je wel nogmaals.

Avatar
Renovatie achtertuin
Terneuzen op 28 March 2019

Enkele weken geleden hebben Elian en Willem onze achtertuin weer helemaal in orde gebracht. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en kijken er met plezier naar. 

Alles is perfect gelopen. Snelle afhandeling en prettige omgang met de mannen.

Avatar
afwerking
Terneuzen op 08 November 2018

nou vandaag nog het laatste afgewerkt van t terras  keurig gewerkt maar dat weet ik dat mijn buurman daar goed in is  arie willem Ellian  heel erg bedankt  we zijn er blij mee    GRTZ Dirk nanda 

Avatar
terras aangelegd
Terneuzen op 01 November 2018

me tuin is weer prachtig  arie en de boys hebben het weer prachtig  gedaan ...ik ken ze al lang zijn me overburen en top mensen en top gewerkt  bedankt arie Ellian willem ....haha we zetten het niet neer willem .....veel gelachen  GRTZ nanda

Avatar
Mooie nieuwe voortuin
Terneuzen op 29 June 2018

Afgelopen week hebben Elian en Willem onze voortuin gerenoveerd.

Het was een hele klus, die naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Het is prachtig geworden. Er is goed te overleggen met de mannen en bovendien er gezellig. Bedankt, Harry, Corinda en Sifra ( van de melkboer ).

Avatar
mooi werk geleverd
op 11 June 2018

Wij zijn het met de andere reviews helemaal eens. Onze tuin in Zaamslag voor en achter op professionele wijze aangelegd / bestraat. Inderdaad veel werkplezier, goed overleggen met de klant en vakwerk afgeleverd. Klasse mannen. 

Avatar
Was een hele klus..
op 19 April 2018

mannuh, ontzettend bedankt voor het vele, zware werk! We zitten nu weer met veel plezier in onze opgeknapte tuin. Enne....we zijn het eens, snoeien doe ik nooit meer zelf want dat wordt niks. 

Nogmaals bedankt en groeten, Conny en Henk

Avatar
Tuinrenovatie.
Terneuzen. op 28 March 2018

Heel tevreden,gedeeltelijke tuinrenovatie..Netjes en snel gewerkt.Arie ,Elian en Willem bedankt.

Avatar
tuin renovatie
terneuzen op 21 February 2018

heel tevreden over deze heren .

mooi en efficient te werk .

elke morgen even aanmelden

en ook als de dag voorbij is even alles samenvatten ..

ik zou de groene wens iedereen aanraden .

toppers

Avatar
Plaatsing Betonschutting
Terneuzen op 19 January 2018

Ik ben erg tevreden over de betonschutting die Willem en Elian bij mij hebben geplaatst.

Ik vond het erg fijn dat ik al binnen een paar dagen een reactie kreeg op mijn mail met de vraag of ze een schutting wilden plaatsen. En toen ik  akkoord ging met de offerte, konden ze de volgende dag de schutting al plaatsen!

Verder werken de mannen erg netjes en snel en straalt het werkplezier van hun gezichten af!   

Een dikke pluim voor jullie!  

Avatar
Complete tuin renovatie
Terneuzen op 20 November 2017

Zomer 2017 onze complete tuin gerenoveerd: verwijderen taluds, muren gezet, verwijderen bomen en hagen, compleet terras betegeld, tuinhuis geplaatst, kunstgras gelegd, paden betegeld. Het was een enorme klus met als resultaat een prachtige onderhouds vriendelijke tuin met heel veel extra ruimte. En dit alles in puur vakmanschap afgeleverd. Dikke pluim voor Arie, Elian, Willem (en Marian)!!!!

Avatar
Bestrating Voortuin
Terneuzen op 23 August 2017

Bestrating voortuin.

Terneuzen 23 augustus 2017

Azaleastraat 15

de mannen van de Groenewens. Arie,Elian en Willem hebben bij ons een prachtige bestrating aangebracht in de voormalige voortuin. dit is op vakkundige wijze gedaan. we hebben uit de buurt al diverse leuke reacties gekregen.Wij willen jullie hiervoor nogmaals bedanken ook voor de prettige manier waarop het is uitgevoerd

StartVorige123VolgendeEinde